Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek


Rendőrségi Jegyzőkönyv 

 


1998. november. 16 – án este az ország legszigorúbb elmeintézetéből megszökött közveszélyes kezelés alatt álló beteg: Ács Lajos nyomát elveszíti a rendőrség. 
Szörnyű ámokfutást elkövetve, tömegmészárlást végezve tűnik fel újra, Batta városka egy művelődési házában, 1998, december 6. – án este. 
A helyszínen 14 halott, ebből 9 gyermek, és 5 felnőtt. 
További 4 gyermek és két felnőtt súlyosan, 2 gyermek és 3 felnőtt könnyebben megsérül. 
A felnőttek őrjöngve önbíráskodnak, és az elkövetőt a tett helyszínén különösen kegyetlen módszerekkel ártalmatlanná teszik. 
A rendőrség büntetőeljárást senki ellen nem indított, mivel nem volt egyértelműen megnevezhető az önbíráskodással élők személye. 
Ez a bűntény, az évezred legkegyetlenebb bűnténye elnevezést, a „legszörnyűbb akta” megjelölést kapta. 
Az elkövető: nevezett Ács Lajos, pszichológiailag instabil, és súlyosan depresszív alkat volt, szüleit 1956 – ban a forradalom idején Mikulásnak öltözött gyilkosok mészárolták le a fiatalkorú elkövető szemeláttára... 

Batta, Városi Rendőrfőkapitányság 

1998 december 10 

Ám most Ács Lajos visszatért és BUDAPESTEN JÁR! Jobb lesz ha vigyázol!!!


A balszerencse szelleme


Nos, volt 4 barátnő akik boondultak az úszásért. Egy helyre jártak úszni. Az úszótanár viszont nagyon nem szerette őket. Már öreg volt, és beteges. 5 év múlva meg is halt és jött helyette egy másik úszóedző. A lányok viszont egyik nap találkoztak Annnamarinál. Jól elvoltak és nem is vették észre az idő múlását.  Már be is sötéteettt ezért Dorina, Niki és Szandra indulni készültek Annamaritól, mikor Dorinának eszébe jutott, hogy idézzék meg a volt úszóedzőjük, Péter szellemét. Hát a lányok bele is mentek. 

Megidézték tehát a szellemet de nem jött elő semmi csak a gyertya dőlt fel ami pedig stabil volt. A lányok nevettek egy sort és hazamentek. Bár, Annamari félt, nem mutatta. Másnap mikor mentek úszni, Annamari lábába egy bicska ált pont mint amilyen Péternek volt. "Ijesztő furcsaság"-gondolták rémülten.  De nem az volt! Egy héttel később Dorina rákos lett pedig nem cigizett, Niki lába eltört csak úgy pedig nem verte be és Szandra lebénult pedig semmilyen balesete nem volt! Tehát ne idézzetek olyasvalakit aki utált benneteket!


Ez a történet még 100-110 éve kezdődött. Volt egyszer egy kislány, aki egy faluban élt az apjával. A kislány  4-5 éves lehetett, mikor az apja rejtélyes módon megőrült. A kislány, fehér ruhájában, elment virágot szedni a házuk melletti kis erdőbe. Mialatt békésen virágokat szedett megbotlott vanamiben és eltört a lába. Meglátta az apját egy lovon felé vágtatva. A kislány azt mondogatta: "segíts rajtam-segíts rajtam" . Az apja mikor odaért, a nyakába vágott egy baltát és a kislány meghalt. Ezután magával is végzett egy késsel.100 évvel később(napjainkban) történt, hogy egy körülbellül 15 éves srác fölkelt egy éjjel.Kiment wc-re és mivel még új volt a házuk, egy felszereletlen tükör a falhoz volt döntve. Ekkor meglátta a tükörben a kislányt, fehér ruhájában ami tiszta vér volt , s baltával a nyakában. Nagyon megijedt, de amikor megfordult, nem volt ott senki. Azt hitte csak az esti horrorfilm hatása, ígyhát visszament a szobájába. Amikor belépett az ajtón, ott ült a kislány és azt mondogatta: "segíts rajtam-segíts rajtam". A srác nagyon megijedt, de már kiabálni sem volt ideje.A mai napig nem tudjuk, mi történt vele, s mibe halt bele, nincs rá bizonyíték. A srácot reggel találták meg, a torkában egy hatalmas mély sebbel. Beszélik, hogy aki meghallja valaha, e szavakat, amiket a kislány mondott, az meghal azon az éjjelen.


 Az elátkozott ruha

  Liza szeretett igényesen öltözködni. Bár még barátnői előtt is titok volt, hogy a viselt ruhák többsége turkálóból származik. Nem akart égni. Nem volt pénzes csaj. Szerette a szép ruhákat, így egy nap, amikor elment kedvenc használt ruha kereskedésébe, talált is egy gyönyörű fehér estélyi ruhát. Mondanom se kell, hogy azonnal megvásárolta. Eljött a várva várt szombat éjjel, találkozott barátnőivel és elhúztak a gimnáziumi szalagavatóra. Elég frankón telt az este, később elhúztal egy menő klubba is, ahol aztán elég szépen felöntöttek a garatra. Liza kiment a mosdóba, mert rosszul lett. Vért hányt, de valószínűleg csak túlságosan sokat ivott vagy szívott és azért "látta" azt. Amikor a tükör elé állt, hogy szemügyre vegye magát, megrémült.

Tetőtöl talpig véresnek látta vissza a rajta lévő ruhát és egy másik nőt vélt felfedezni benne.
-most nézd meg, hogy nézel ki-szólt az idegen nőszemély, hosszú, halk, sejtelmes hanggal. Liza kiszaladt és szólt az egyik barátnőjének, hogy rossszul van, haza akar menni, de nem említette neki a tükrös dolgot. Éjszaka volt, barátnője elkísérte őt a panelház elé, ahol lakott, aztán elváltak. Liza bement a kapunk, de amikor a lift felé ment, hátulról megszólította ismét az a hang. Megfordult és ezentúl a kapu ablaküvegében látta a bizarr kinézetű nőszemélyt.
-én a helyedben futnák...-szólt a véráztatta lány. Liza még jobban megrémült, teljesen bepánikolt és leszahatta magáról a ruhát, holott a valóságban az nem volt véres. Gyorsan lejött a lift, Liza pedig rögtön beugrott rajta. Itt egy kicsit megnyugodott, de még mindig a torkában dobogott a szíve. Egész testében remegett, majd a liftben lévő tükörben ismét felfedezte az idegen lányt, aki szintén fehérneműben állt a tükörvilágban, hasfalán pedig egy mély késszúrás volt látható, amiből ömlött a vér.
 

 Mire nyílt az ajtó, egy erős kéz markolt Liza bőrébe és kitépte a lányt a liftből, és egyetlen határozott mozdulattal átvágta a torkát egy disznóölő késsel. A lány elfeküdt a padlón, de még a halál előtti utolsó másodpercekben hallotta a halott lány halk, sejtelmes, hosszan elnyújtott hangját: Én szóltam, hogy fussál.

Ez volt az utolsó dolog, amit Liza érzékelni tudott ebből a világból. Másnap reggel megtalálták a holttestet, a ruhát viszont sehol sem. Az újság főcímlapján Liza képe mellett egy másik meggyilkolt lányé is felbukkant, feltehetően egy partin készült kép volt, és az a lány volt, akit Liza a tükörben látott, és abban a ruhában volt, amit Liza hordott...Természetesen erről senki sem tudott. Két hét múlva a fehér estélyi ruhát kifogástalan állapotban ugyanabban a turkálóban egy másik lány vásárolta meg. Vajon túlélte?
HA TURKÁLÓBAN JÁRSZ, ÓVATOSAN VÁSÁROLJ, MERT SOSE TUDHATOD, HOGY EGY ADOTT RUHA KIÉ VOLT AZELŐTT.


A gonosz Bűvész! 
Ez a történet egy gonosz bűvészről szól. Gomez-nek hívták, minden évben egyszer cirkusz érkezett a faluba, ő pedig mindig a közönség kedvében járt, ha rá került a sor. Nagyon jól vágta a témát. Szóval az egyik előadáson épp egy kártyatrükköt akart bemutatni, és jelentkzőket keresett, mivel kellett egy "áldozat" is a trükkhöz. A sorokban volt egy kevésbé lenyűgözött ember, úgy nézett a bűvészre, mintha az összes trükkjét vágná. Szóval Gomez őt szemelte ki. A srác nem tudott hadakozni, a haverjai tolták felfeláé a szímpadra akarata ellenére, de hát ilyenek a spanok, nem igaz. A szokásos kitalálom, hogy milyen lap van nálad trükk volt. A srác gondolta kicseszik vele és belekavar a számításaiba. Ügyesebb volt. Amikor a művelet után a bűvész kimondta, hogy pikk ász, a srác megmutatta neki a kezében lévő treff 3-ast, majd a közönség felé is önelégült mosolygós arccal. A bűvész dúlt, fúlt, nagyon durván beégett, nem tudott tovább a közönség előtt maradni. Este a srác hazaért, lefeküdt aludni. Az éjszaka közepén arra ébredt, hogy úgy fekszik az ágyon, hogy egy olyan bűvész doboz veszi körül, amiben embereket "vágnak ketté". Hamar ráébredt, hogy ez nem pusztán egyszerű illuzió lesz, hiszen a bűvész egy jókora lánvfűrészt berregtetett az ágya előtt. A srác nem tudott mozdulni, de még kiabálni sem, mert be volt kötve a szája. A szülei persze ott dörömbeltek a szoba zárt ajtaján, de nem sokra mentek. Az őrült bűvész lassan ketté vágta a srácot az ággyal együtt. Másnapra a cirkusz már nem volt a faluban.

 

  A TEMETŐ 

Ez az eset falun történt meg. Volt egy 3 éves kisfiú, akinek az anyja meghalt agyvérzésben. A temetésnél ott volt a gyerek is, aki még nem nagyon volt tisztában azzal mi is történt, így amikor kérdezősködött, az apja annyival letudta, hogy a mami alszik. (a koporsóban). Napok teltek el. Szerda lett, hűvös szél fújt kint, nagyon hideg. A gyerek valahogy kiszökött a lakásból, épp lomtalanítás volt az apja pedig véletlenül nyitva hagyta az ajtót. A gyerek elég ügyesen kiszökött egy szál pólóban, a temető is csak 2 utcára volt, különös, hogy senki semvette észre, hogy egy 3 éves mászkál az utcán, talán mert akkor még korán reggel volt, olyan 6 óra és nem volt olyan nagy a forgalom. Mindenesetre a kölyök elég okos volt a korához képest és ügyesen kisétált a temetőbe. Ott elkezdte keresni az anyja sírját, de nem emlékezett rá, hogy pontosan hol van, szóval szólítgatni próbálta, hogy: Anyuu, anyuu.

Egy öregasszony vette észre a gyereket, eléggé meg volt rökönyödve, hazavitte az apjához és kicsapta a balhét. A gyerek napok múlva meghalt tüdőgyulladásban. Eredetileg az anyja mellé temették volna, de elég szűkösen álltak hellyel, szóval kicsit távolabb került. Azóta különös dolgok történnek abban a temetőben. Nappal és este egyaránt lehet hallani, ahogy a gyermek az anyját szóllítgatja, de főleg este, amikor néhány ember szerint látni is lehet, amikor a sírok közt bóklászó halott kisfiú kétségbeesetten keresi az ő mamáját.

 

 

Az Ottalvás

 

 

 Stella és Flórián együtt jártak.Egyszer Flórián szólt Stellának és még 2 haverjának James-nek és David-nek hogy aludjanak ott.Stellának nem tetszett az,hogy 3 fiú lesz és csak ő lesz egyedül lány ezért megeggyeztek , hogy meg hívhatja még 2 barátnőjét Jennifert és Vickyt.Felelsz merszesztek.Flórián kezte és azt mondta ,hogy Jennifer csókolja meg Davidet de Jennifer nem ment ebbe bele.Ezért Jennifernek ki kellet mennie az udvarra 20 percig miközbe a többiek bent játszottak tovább.Stella következett azt mondta ,hogy Flórián csókolja meg Jamest.Ebbe eggyiköjük sem ment bele ezért mind a kettő fiúnak fel kellet menniük a padlásra 10 percig.Stella Vicky és David maradtak.Most Vicky jött azt mondta ,hogy David menjen ki az udvarra megkeresni Jennifert mert 20 percmúlva nem jött vissza.Stella mondta hogy Vicky menjen le a pincébe.Stella fel ment a padlásra meg keresni a két fiút.David ki ért az udvarra és Jennifernek le volt vágva a feje.David meg ilyedt hátra lépett és valakinek neki ment. Egy öreg úr volt meg kérdezte tőle hogy :

 

-Hát te mit keresel idekint ilyen későn?

 

-Ömmm.Jennifert jöttem megkeresni!

 

-Ohh.Értem.

 

Az öreg úr előkapott egy láncfűrészt és ketté vágta Davidet!!!

 

Stella amikor a padlásra fel ért James fel volt akasztva.Flórián pedig darabokban volt. Stella összeomlott sírt és meg látta maga elött azt az öreg urat.Síkított egyett és le rohant a pincébe Vickyhez!!Vicky baltával a fejében feküdt a földön. Stella megfordult és egy kés kötött ki a szivében!!


 

A szellemük még mindig ott kísért!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.